2013. augusztus 1., csütörtök

Sara Bennett - Botrányos szerető (Greentree nővérek 3.)

A sorozat befejező kötete. Azért olvastam el, mivel úgy éreztem, meg kell tudnom a választ a kérdéseimre, és éppen szembejött velem a könyv.

Akkor lássuk:


3. Botrányos szerető

A bájos Miss Francesca Greentree a halál torkából menti meg a rejtélyes és veszedelmes idegent, Sebastian Thorne-t. A lány azonnal vonzalmat érez a titokzatos múltú férfi iránt, aki azért érkezett vidékre, hogy megvédje őt egy ismeretlen fenyegetéstől. Valaki ugyanis nem akarja, hogy a Francesca származását övező titok napvilágra kerüljön, és célja elérése érdekében még a gyilkosságtól sem riad vissza. Miközben Francesca és Sebastian együtt próbálják felderíteni a lány múltját, akaratlanul is egyre közelebb kerülnek egymáshoz. És bár Francesca próbálja elrejteni érzelmeit, lassan egyértelművé válik, hogy nem tagadhatja tovább szenvedélyes természetét. Az esze ellenállna az érzelmek és ösztönök lázadásának, ám a szíve végül felülkerekedik. Vajon Sebastian el tudja-e fogadni az időközben vidéki úrilányból nagyvilági, szerelmes nővé érő Francescától a közös jövő ígéretét? Sara Bennett (A csábítás fortélyai, Vágyálom) trilógiájának záró darabjában a híres kurtizán, Aphrodité legifjabb lányának történetével ismerkedhet meg az olvasó.

Annyit mindenképpen le szeretnék szögezni, hogy ez a kötet tetszett a legjobban a sorozatban. Lényegében olvastatta magát, gyorsan peregtek az események. Sebastiant egészen megkedveltem, de eleinte nehezen tudtam azonosulni Francesca problémáival. Az első nem tudom hány oldalon azon lovagolt, hogy mivel az anyja kurtizán, biztosan ő benne is lobog a tisztátalanság. Az anyjáról megvolt a véleménye, de meg sem akarta ismerni. Azután, meg egyik pillanatról a másikra megszerette és aggódott érte. Ez a pálfordulás, kissé indokolatlan volt nekem. 


Végre kiderült a nagy titok, de a könyv felénél már teljesen összeállt a kép. Nem volt logikátlan, nagyon nagy durranás sem, de azért biztosan érdemes volt elolvasni, hogy megnyugodjon a lelkem, és ne kelljen néha azon filozofálnom, hogy úgy volt-e, ahogy sejtettem. 


A könyvben az volt a kedvenc részem, amikor egy affér után gyorsan kellett öltözniük, és Francesca bedugta a bugyiját a könyvespolc mögé. Azon a részen egy jót mosolyogtam, és emlékezni fogok rá egy darabig, az biztos.


A link:

http://data.hu/get/6793302/Sara_Bennett_Botranyos_szereto.pdf

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése