2013. augusztus 1., csütörtök

Karen Hawkins - Viharos szerelem (MacLean átok 2.)

Gregor MacLean soha sem gondolta volna, hogy gyerekkori barátjára másként is tudna gondolni. Vagy mégis?

2. Viharos szerelem
Venetia határozott és öntudatos ifjú hölgy, aki segítő szándékkal bármikor szívesen beleavatkozik a körülötte élők életébe. Amikor azonban egy hozományvadász csellel ráveszi, hogy megszökjön vele, nagy bajba kerül, és úgy tűnik, most ő szorul segítségre. Egy váratlan hóvihar miatt egy fedél alá kényszerülnek, kockára téve Venetia jóhírét. A fogadó, ahol megszállnak, időközben megtelik vendégekkel, akik nem hagynák szó nélkül azt, hogy egy ifjú hajadon idegen férfi társaságában utazgat. A szorult helyzetben lévő lány segítségére siet gyerekkori barátja, Gregor MacLean, aki egy ügyes hazugsággal elejét veszi a gyanúsítgatásnak.
Ám a valódi kalandok még csak most kezdődnek: a hó miatt még napokra a fogadóban rekednek, összezárva egy úti társasággal.
Miközben azon igyekeznek, hogy fenntartsák a látszatot, McLeannek saját viharos természetével is meg kell küzdenie, Venetia pedig rájön, hogy amit Gregor iránt érez, sokkal több egyszerű barátságnál, és hiába próbálja megőrizni józanságát, menthetetlenül beleszeret a férfiba.
Karen Hawkins (Kalandor) fordulatos, sok humorral és érzékiséggel fűszerezett regénye történelmi díszletek között, a tizenkilencedik századi Angliában játszódik.

Éppen most olvasom ezt a kötetet másodszorra. Emlékszem, hogy amikor először olvastam, egy nap alatt végeztem is. Most viszont már negyedik napja olvasom és közben is olvastam néhány másik könyvet. Nem tetszik annyira már így másodszorra, viszont jókat nevetek miközben olvasom.
Plusz pont az írónőnek, hogy Gregor jégesőt és havat uszít a világra amikor dühös, és nem vihart mint a többiek. Tetszik, hogy egy kicsit különleges, és valamiért Gregor a kedvenc MacLean-em. 
És íme a mű:

8 megjegyzés:

  1. Kedves Babett! A viharos szerelem linkje nem jó. Megtennéd, hogy feltöltöd ismét? Köszönöm előre is! Viki

    VálaszTörlés
  2. Szia, a link nem jó. Örülnék, ha elküldenél nickie84@gmail.com cimemre a második kötetet. Előre is köszönöm. :) Köszi a sok-sok jó könyveket! megmentettél engem az unalomtól! :) Pussz

    VálaszTörlés
  3. Szia!
    Tudom, régen jártál erre és a link sajnos továbbra sem működik. Megtennéd,hogy elküldöd e-mailben?
    chiaki.michiyo@gmail.com
    Köszönöm szépen 😊

    VálaszTörlés
  4. Szia.
    Még mindig nem működik a link.

    VálaszTörlés
  5. Szia!
    Tudom, régen jártál erre és a link sajnos továbbra sem működik. Megtennéd,hogy elküldöd e-mailben?
    p.inka810@gmail.com
    Köszönöm szépen 😊

    VálaszTörlés
  6. Szia!
    Én is elkérhetném e-mailben?
    timeaborosnekovacs@gmail.com
    Köszönöm!

    VálaszTörlés
  7. Szia. Nekem is el tudnád küldei e-mailben? anitatimar99.@gmail.com

    VálaszTörlés
  8. Szia! Karen Hawkinstól a Viharos szerelem és Határtalan szerelem könyveket el tudnád küldeni? Pinter.zoltanne@gmail.com az e-mail címem. Köszönöm szépen! Jó babázást! 🙂

    VálaszTörlés